Gamla fotografier

TELIAS RADIOVETERANER VÄST

Föreningen har ett stort antal digitaliserade fotografier från ”den gamla goda tiden” på Västra Radioområdet (ja det finns nog några från andra ställen också). Det är såväl teknik som människor på bilderna. Det finns även en del filmsnuttar. Totalt handlar det om över 2500 bilder och filmer. Att detta finns kvar har vi att tacka vår sista Radiodirektör Kjell Markström för. Han hade sparat lådvis med foton som vi har skannat för att kunna bevara och dela med oss av på ett smidigt sätt.

En del av bilderna har vi visat vid våra träffar i Mölndal, men för att göra det möjligt för alla medlemmar att kunna ta del av detta har styrelsen beslutat att göra hela materialet tillgängligt till självkostnadspris som är priset för ett tillräckligt stort USB-minne av typ USB 3.0. Eftersom minnespriser varierar en del från tid till annan har vi satt ett fast pris 215 kr inkl porto/frakt.

Du som är intresserad behöver bara Maila ditt namn och adress till hemsidans kontaktadress samt betala in 215 kr till Bg 141-0414 (ange ditt namn) så skickar vi minnet med bilder och filmer.

Kanske har du själv lite bilder från arbetslivet i dina gömmor där hemma som du vill dela med dig av. Hör då i så fall av dig till någon av oss i styrelsen.

Hälsningar

Styrelsen

  

Mera bilder och film

Vi har nu fått ihop ytterligare ett antal bilder och dessutom ett par intressanta filmer som vi kan erbjuda. Totalt är det ca 7 Gb data. Den ena filmen är från en träff i Stockholm där fyra NMT-veteraner berättar om systemets tillkoms, den andra filmen handlar om AXE-systemet. Kontakta Tommy om du vill komplettera din samling.

Hälsningar

Styrelsen 

Återstående träffar i Mölndal våren 2020

Våra träffar i Mölndal, Aktiviteten behåller sin popularitat. Till senaste träffen kom 19 personer. Det finns fortfarande två chanser att vara med oss under våren, den 1 april och den 6 maj. I vanlig ordning skickar vi ut en påminnelse ca en vecka före. Alla Radioveteraner är välkomna, ingen föranmälan behövs.

Styrelsen 

Föreningens verksamhet under 2020

Som alla vet har vi inte kunnat genomföra våra planerade och uppskattade träffar i Mölndal sedan i början av året. Senaste träffen var 4 mars. Vi gjorde nyligen ett försök att träffas digital via Skype, den 25 november. Uppslutningen blev inte lika stor som vi är vana vid men försöket måste ändå betecknas som lyckat, nybörjare som vi är i detta media. Totalt 8 personer deltog. Det var 11 st anmälda men bl a tekniska problem tvingade några utebli. Vi kommer att göra ett nytt försök efter jul/nyår och hoppas många vill vara med oss då.

Tyvärr ser det ut att dröja ännu några månader innan vi kan ses som vanligt igen och käka räkmacka tillsammans men kan vi få den digitala varianten att fungera bra kan vi ju i alla fall få se varandras vackra nunor igen. 😉

Hälsningar

Styrelsen